За рахунок чого у екскаватора нового покоління CAT® 330 GC менші експлуатаційні витрати?

За рахунок чого у екскаватора нового покоління CAT® 330 GC менші експлуатаційні витрати?

30 тонний екскаватор нового покоління Cat 330 GC дозволяє збільшити ефективність робіт, скоротити витрати на пальне та технічне обслуговування, а також, у порівнянні з попередньою моделлю, підвищити комфорт оператора. Новий Cat 330 GC гарантує оптимальний баланс продуктивності, паливної ефективності й експлуатаційних витрат. Результат – надійний екскаватор з нижчими витратами на годину.

Зниження витрати пального

Конструкція машини передбачає значне зниження витрат пального у порівнянні з моделлю Cat 330D2. Новий адаптивний режим підлаштовує роботу двигуна та гідравлічної системи під умови копання, оптимізуючи витрати пального та продуктивність. Для ще більшого зниження витрат пального оберти двигуна автоматично зменшуються, якщо відсутня потреба в гідравлічному зусиллі. Застосування електричного керування головним гідророзподільником також знижує витрату пального.

У новій системі охолодження застосовуються реверсивні електровентилятори, які вмикаються і незалежно регулюють температуру гідравлічного мастила, радіатора та послідовного повітро-повітряного охолоджувача тільки тоді, коли це потрібно. На екскаваторі встановлено більш масивну противагу – 6700 кг, що дозволяє йому бути більш стійким і працювати з великими ковшами.

Зниження витрат на технічне обслуговування до 20%

Новий екскаватор Cat відрізняються збільшеним терміном служби та більш синхронізованими інтервалами техобслуговування. Це скорочує витрати на ТО до 20% у порівнянні з попередньою серією.

У порівнянні з попередньою конструкцією, новий повітряний фільтр Cat з вбудованим фільтром попереднього очищення, а також фільтрами грубої та тонкої очистки має подвійну пилеємність. Новий поворотний гідравлічний фільтр Cat має термін служби 3000 мотогодин, що на 50% більше, ніж у попереднього фільтра.

Фільтри паливної системи синхронізовані на обслуговування через 1000 мотогодин, що на 100% більше, ніж у попередніх фільтрів. Злив води й осаду з паливної системи та індикатор рівня мастила гідравлічної системи розташовані близько один до одного на рівні землі, що прискорює і підвищує безпеку планового технічного обслуговування.

Нова кабіна

Кабіна має таке стандартне оснащення:

  • запуск двигуна натисканням кнопки
  • великий сенсорний дисплей з поворотним перемикачем керування
  • шумоізоляція
  • клімат контроль
  • конструкція захисту при перекиданні ROPS

Нові вдосконалені опори знижують вібрацію всередині кабіни на 50% у порівнянні з попередніми моделями. Великі передні, задні та бічні вікна покращують оглядовість. На монітор передається зображення з камери заднього виду, яка є стандартною опцією, що підвищує безпеку при роботі в обмежених умовах.

Модель Одиниці 330GC 330GC ME
Корисна потужність (ISO) к.с. 212 212
Експлуатаційна маса зі стандартним ківшом кг 28400 29100
Максимальна глибина копання мм 7260 6150
Місткість ківша (по ISO 7451/SAE 1:1) м³ 1,76 1,88
Максимальне зусилля на кромці ківша (ISO) кН 179 211
Максимальне зусилля на руків’ї (ISO) кН 126 153
Ознайомтесь з екскаваторами
Cat® 330 та Cat® 330GC
до всіх статей

інші Статті

Гусеничний бульдозер SEM 816D LGP
дізнатись більше

ПОРАДИ З ПІДБОРУ ФРЕЗ ДЛЯ НАВАНТУЖУВАЧІВ З БОРТОВИМ ПОВОРОТОМ.
дізнатись більше

Гусеничний екскаватор Caterpillar 320 GX.
дізнатись більше

НОВІ МОДЕЛІ ГУСЕНИЧНИХ НАВАНТАЖУВАЧІВ CATERPILLAR
дізнатись більше
перейти до всіх статей