Що думають власники та оператори про економічність та ефективність техніки CAT?

Що думають власники та оператори про економічність та ефективність техніки CAT?

Серед переваг дорожньої фрези Cat PM620 найголовніші – висока маневреність і захоплення половини смуги, вона виконує зняття асфальтового і бетонного покриття на повну глибину за один прохід.

Удосконалена система кермового керування з чотирма режимами забезпечує виключну маневреність, максимальну продуктивність та точність навіть в умовах обмеженого простору. Алмазні різці Cat працюють до 80 разів довше,у порівнянні зі стандартними твердосплавними різцями. Вони підвищують продуктивність, що дозволяє скоротити витрати пального на 15%.

Дорожній майстер ПП “Рома” говорить:

Ми працюємо майже три роки цією фрезою дорожньою, вона виконує будь-які завдання: фрезерування дорожнього покриття, старого асфальтобетонного та цементобетонного покриття і навіть розпушення асфальтобетонного покриття товщиною 30 см, а також фрезерування старих аеродромних бетонних плит. CAT PM620 може знизити витрати відсотків на 30% завдяки нівелюванню.

Оператор фрези додає:

Подобається, що фреза дотримується заданих налаштувань, точно дотримує глибину, тобто не потрібно постійно збільшувати чи зменшувати різання дорожного покриття.

Зручні налаштування заощаджують час, а можливість підлаштовуватися під умови роботи, дозволяє підвищити ефективність. Наприклад, якщо є нерівності на дорозі, фреза автоматично вирівнює себе і на поздовжніх, і на поперечних ухилах, оператор не відволікається на такі операції.

У навантажувачах з бортовим поворотом Cat® 246D втілено продуктивність, універсальність, зручність експлуатації і обслуговування. Розробники вклали максимум функціональності у компактні машини.

Максимальна продуктивність реалізована за допомогою електронної системи керування крутним моментом, додаткового двошвидкісного механізму ходу й унікального ручного/педального керування дросельною заслінкою з педаллю деселератора. Інтелектуальна система вирівнювання Cat Intelligent Leveling (ILEV) включає електронне нівелювання, повернення в положення копання і позиціонування навісного обладнання. Однокомпонентна модульна конструкція герметичною кабіни з надлишковим тиском забезпечує більш чисте і менш гучне робоче середовище, а також чудовий круговий огляд.

Оператор, який пропрацював на навантажувачі Cat® 246D півтора роки, наголошує:

Комфортна кабіна, дуже зручно працювати. В роботі набагато швидший за техніку конкурентів. Дуже продуктивний цей навантажувач: різку 250 кв. метрів асфальту виконує лише за 10 годин. Його напрацювання вже понад 3000 годин, ремонту не було ніколи, тільки сервіс.

Автогрейдери Cat серії М стали галузевим стандартом експлуатаційної ефективності та загальної продуктивності. Вони створені для економії робочого часу при використанні у дорожньому будівництві та при ремонті доріг.

Завдяки високому крутному моменту і здатності двигуна стабільно працювати при максимальному навантаженні досягається потужність, необхідна для плавної роботи при різких короткочасних збільшеннях навантаження. Плавне перемикання передач гарантує більш високу точність і чудову продуктивність при роботі з автоматичним устаткуванням. Частота обертання наддувочного вентилятора з гідроприводом автоматично регулюється відповідно до потреби в охолодженні двигуна. При зниженні потреби в охолодженні підвищується потужність, що передається на ґрунт, і збільшується паливна ефективність.

На пухких, м’яких ґрунтах (бруд, гравій, пісок або сніг), де зчеплення коліс з ґрунтом ускладнене, додатковий повний привід (AWD) забезпечує підвищення потужності, що передається на ґрунт. Додаткове тягове зусилля протидіє ковзанню машини на бічних схилах. Інноваційне керування джойстиками замість важелів скорочує переміщення рук оператора на 78%, що значно знижує втому. Руків’я керування з електронним регулюванням допомагають оператору зручно розташуватися, а такі функція повернення шарнірного зчленування в центральне положення, робить роботу простішою.

Перераховані вище переваги автогрейдерів можуть здатися незначними, але насправді втома та незручне положення оператора значно знижують продуктивність, це підтверджує і оператор автогрейдера ТОВ “Автомагістраль-Південь”:

3D система має малу похибку – до 2 см, тобто людина їздить і відпочиває. Працювати на цьому автогрейдері вдається швидко та якісно.

до всіх статей

інші Статті

Ущільнювач ґрунту SEM 512
дізнатись більше

Гусеничний бульдозер SEM 816D LGP
дізнатись більше

ПОРАДИ З ПІДБОРУ ФРЕЗ ДЛЯ НАВАНТУЖУВАЧІВ З БОРТОВИМ ПОВОРОТОМ.
дізнатись більше

Гусеничний екскаватор Caterpillar 320 GX.
дізнатись більше
перейти до всіх статей