5 способів покращити ККД робіт, що виконуються вашою спецтехнікою

5 способів покращити ККД робіт, що виконуються вашою спецтехнікою

Важке обладнання є м’язами Вашого будівельного бізнесу. Використання даних машин для керування парком допоможе належному виконанню операцій і підвищенню конкурентоспроможності бізнесу.

01
ВИЯВЛЕННЯ ЗАЙВОГО ЧАСУ ХОЛОСТОГО ХОДУ

Використання даних обладнання для порівняння часу холостого ходу і робочого часу з ціллю переміщення обладнання між точками виконання робіт для підвищення ступеня зайнятості техніки.

02
ВИЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНОГО СКЛАДУ ПАРКУ ТЕХНІКИ

Визначення часу холостого ходу допоможе виявити можливість використання меншої кількості машин для виконання робіт. Це також допоможе виявити необхідність у додаткових машинах для усунення вразливих місць.

03
ОТРИМАННЯ ПОВНОЇ КАРТИНИ

Збір усіх даних парку разом в одному місці дозволить отримати повну картину, що може допомогти у визначенні дублюючих зусиль і неефективної практики виконання технічного обслуговування.

04
ПЛАНУВАННЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ ДЛЯ ПОПЕРЕДЖЕННЯ НЕПРИЄМНИХ СЮРПРИЗІВ

Використання можливості електронної побудови графіків допоможе розумно планувати простої для проведення ремонту і технічного обслуговування з урахуванням виробничого графіка. Такі дії виключають можливість непередбаченої поломки машини та зупинки на робочому місці.

05
НАВЧАННЯ ОПЕРАТОРІВ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ОБІЗНАНОСТІ

Оператори повинні звертати увагу на попереджувальні сигнали обладнання в кабіні. Швидкі дії оператора можуть допомогти запобігти потраплянню машини в майстерню і зберігати машину в робочому стані без тривалих простоїв.

 
до всіх статей

інші Статті

Гусеничний бульдозер SEM 816D LGP
дізнатись більше

ПОРАДИ З ПІДБОРУ ФРЕЗ ДЛЯ НАВАНТУЖУВАЧІВ З БОРТОВИМ ПОВОРОТОМ.
дізнатись більше

Гусеничний екскаватор Caterpillar 320 GX.
дізнатись більше

НОВІ МОДЕЛІ ГУСЕНИЧНИХ НАВАНТАЖУВАЧІВ CATERPILLAR
дізнатись більше
перейти до всіх статей