5 причин використовувати систему Cat® Product Link для вашого парку техніки

5 причин використовувати систему Cat® Product Link для вашого парку техніки

Точна і своєчасна інформація про місцезнаходження, експлуатаційні показники та стан машин може зіграти важливу роль в підвищенні продуктивності і зниженні витрат підприємства. Система Cat Product Link допомагає отримувати необхідну інформацію в потрібний час.

Product Link використовує переваги супутникових і мобільних мереж для збільшення площі покриття. Вона відрізняється інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом Vision Link, який полегшує контроль даних по всьому парку техніки, а також точковим і докладним відстеженням кожної машини.

Вашій увазі 5 причин використовувати систему Product Link для підвищення ефективності вашого парку техніки:

  • 01
    Простий контроль всього парку машин

Система Product Link забезпечує всеосяжний і гнучкий дистанційний контроль, відстеження місця розташування машин, управління технічним обслуговуванням і багато іншого.

У будь-який час і в будь-якому місці можна контролювати витрату палива, час роботи кожною машиною великого змішаного парку, термін до чергового планового техобслуговування, якість експлуатації машин, направляти в потрібне місце бензовози тощо.

  • 02
    Зниження витрат на володіння і експлуатацію

Система Product Link надає інформацію, необхідну для перенаправлення машин на ділянку, де в них є найбільша потреба, що підвищує ефективність експлуатації.

5 причин використовувати систему Cat® Product Link для вашого парку техніки 1
5 причин використовувати систему Cat® Product Link для вашого парку техніки 2

За допомогою системи можна задати межі ділянки і налаштувати попередження, щоб обмежити несанкціоновану експлуатацію обладнання. Також можна встановити налаштування, яке визначатиме ситуації, в яких буде генеруватися попередження: наприклад, пуск двигуна або рух машини за межами окресленої ділянки в нічний час і вихідні дні.

Система заздалегідь попереджає про необхідність техобслуговування, а своєчасна інформація скорочує час, необхідний на прийняття відповідних заходів, що знижує витрати і простої машин.

  • 03
    Визначення потреби операторів в навчанні

Попередження, що генеруються системою, можна використовувати для визначення необхідного навчання операторів. Повторювані попередження можуть вказувати на проблеми при роботі на певних ділянках, наприклад з під’їзною дорогою або біля калюжі.

  • 04
    Швидка процедура замовлення запасних частин

Система Vision Link автоматично генерує перелік робіт і список запасних частин для планового технічного обслуговування, для чого використовується “вбудований” модуль стандартних робіт, що допомагає сервісного персоналу швидко скласти список запчастин. Потім можна перейти до програми Part StoreTM і автоматично замовити у дилера сформований список, що, в свою чергу, заощаджує час і

  • 05
    Система Product Link і дилер Cat®

Нова версія системи Product Link допомагає дилеру Cat обслуговувати техніку, а також виконувати всі види сервісних робіт. Дилер Cat може контролювати всі параметри роботи машини або тільки деякі з них. Таким чином, він буде знати, що потрібно для даної техніки вже безпосередньо в момент звернення до нього. Він також може підказати, на що в парку машин слід звернути особливу увагу.

Сучасна будівельна техніка стає все більш досконалою, продуктивною, але при цьому, і дорожчою. Тому питання про захист інвестицій і максимально ефективне їх використання стає все більш актуальним. Власникам спецтехніки необхідно знати, де знаходяться їхні машини і наскільки продуктивно вони працюють. Сьогодні таке управління кожною одиницею автопарку стало можливим за допомогою однієї простої у використанні системи Product Link.

до всіх статей

інші Статті

Гусеничний бульдозер SEM 816D LGP
дізнатись більше

ПОРАДИ З ПІДБОРУ ФРЕЗ ДЛЯ НАВАНТУЖУВАЧІВ З БОРТОВИМ ПОВОРОТОМ.
дізнатись більше

Гусеничний екскаватор Caterpillar 320 GX.
дізнатись більше

НОВІ МОДЕЛІ ГУСЕНИЧНИХ НАВАНТАЖУВАЧІВ CATERPILLAR
дізнатись більше
перейти до всіх статей