Екскаватор Cat® 320 GC. Більша ефективність при менших витратах пального

Екскаватор Cat® 320 GC. Більша ефективність при менших витратах пального

Екскаватор Cat® 320 GC поєднує у собі продуктивність і прості у використанні технології, а також нову комфортабельну кабіну, знижені на 20% витрати пального та збільшені інтервали технічного обслуговування, які скорочують витрати на обслуговування на 15%. Довговічний та економічний екскаватор Cat® 320 GC призначений для легких і середніх умов експлуатації.

До 20% знижена витрата пального
  • Точне поєднання низької частоти обертання двигуна і великого гидронасоса забезпечує максимальну ефективність і скорочення витрат пального.
  • Екскаватор Cat® 320 GC споживає на 20% менше пального, ніж модель 320D2 GC при роботі в однакових умовах. Налаштувати екскаватор відповідно до типу виконуваної роботи можна, використовуючи різні режими потужності. Режим Smart автоматично адаптує потужність двигуна і гідравлічної системи до умов виїмки ґрунту.
  • Пріоритетний клапан подає гідравлічний тиск і потік у потрібному напрямку, прискорюючи цикл роботи при легких і середніх навантаженнях. Екскаватор відповідає вимогам стандартів по викидам забруднюючих речовин.
  • Для виконання більших об’ємів робіт є можливість встановлення допоміжної гідравліки, щоб виконувати більше роботи з використанням навісного обладнання Cat. Система Product Link ™ входить у стандартну комплектацію. Таким чином можна віддалено контролювати стан машини, її місце розташування, час напрацювання і витрату пального за допомогою оперативного інтерфейсу VisionLink®.
Підвищена надійність та ефективність
  • Удосконалена електрогідравлічна система гарантує оптимальний баланс потужності та ефективності, забезпечуючи при цьому контроль для точної виїмки ґрунту.
  • Екскаватори Cat® 320 GC можуть працювати на висоті до 3000 м над рівнем моря без зниження потужності при температурі навколишнього середовища до 52°C; оснащені функцією холодного запуску при температурі -32°C. Функція автоматичного прогріву прискорює підігрів гідравлічного мастила при низьких температурах і допомагає продовжити термін служби компонентів.
  • Три рівні фільтрації пального допомагають захистити двигун від забруднень, що потрапляють у дизельне пальне. Мастило, нанесене між пальцями та втулками гусеничної стрічки, зменшує шум при русі та перешкоджає потраплянню сміття, що дозволяє збільшити термін служби ходової частини.
  • Направляючий щиток центральної частини гусеничної стрічки допомагає утримувати гусениці екскаватора суміщеними під час руху, а також при роботі на схилах. Похила конструкція рами опорних котків запобігає налипанню бруду та сміття і пошкодженню гусеничних стрічок.
До 20% знижені витрати на технічне обслуговування
  • Збільшені і краще синхронізовані інтервали технічного обслуговування дозволяють збільшити продуктивність і знизити витрати в порівнянні з аналогічними показниками попередніх моделей. Наприклад, витрати на технічне обслуговування екскаватора Cat® 320 GC на 15% нижче, ніж у моделі 320E (економія розраховується за 12 000 мотогодин).
  • Усі операції щоденного технічного обслуговування виконуються з рівня землі. Рівень моторного мастила перевіряється швидко і безпечно за допомогою нового мастильного щупа на рівні землі; заливається мастило і перевіряється його рівень у верхній частині машини за допомогою зручно розташованого другого щупа. Отвори S · O · S спрощують технічне обслуговування і дозволяють швидко і легко брати проби рідин для аналізу.
  • Слідкуйте за терміном служби фільтрів екскаватора й інтервалами технічного обслуговування на моніторі у кабіні. Модулю очищення вихлопних газів від токсичних речовин Cat не потрібне технічне обслуговування. Заміна усіх паливних фільтрів тепер здійснюється з синхронізованим інтервалом у 500 мотогодин.

Термін служби нового фільтра повітрозабірника з фільтром попереднього очищення збільшений до 1000 годин – він прослужить на 100% довше у порівнянні з попереднім фільтром. Новий фільтр гідравлічного мастила забезпечує підвищену ефективність роботи завдяки:

  • протизливним клапанам, які підтримують чистоту мастила під час заміни фільтра
  • збільшеному терміну служби з інтервалом заміни 3000 годин, що на 50% більше у порівнянні з фільтром попередньої конструкції
  • Нові високоефективні електричні вентилятори системи охолодження працюють тільки при необхідності і змінюють напрямок обертання, щоб захистити сердечники від сміття.
Безпечна робота щодня
  • Екскаватори Cat® 320 GC захищені ідентифікаційним номером оператора. За допомогою PIN-коду на моніторі можна активувати функцію запуску натисканням однієї кнопки.
  • У цих екскаваторах зменшені стійки кабіни та великі вікна для забезпечення кращого огляду траншеї при повороті в будь-яку сторону. Камера заднього виду входить у стандартну комплектацію, права бічна камера поставляється додатково.
  • Нова конструкція сервісної платформи з правого боку забезпечує легкий, безпечний і швидкий доступ до верхньої сервісної платформі; на сходинках сервісної платформи використовуються перфоровані накладки для запобігання ковзання. Нижня рама відповідає вимогам до підйомних і такелажних пристосувань.
Простота експлуатації
  • Мета інноваційних розробок – максимально спростити життя. Функції запуску двигуна натисканням кнопки, Bluetooth брелоки, додаток для смартфона та унікальний ідентифікаційний номер оператора максимально спрощують повсякденне використання екскаваторів.
  • Програмування функції кожної кнопки джойстика, включаючи реакцію і схему дії, за допомогою ідентифікаційного номера оператора, запам’ятовування налаштувань вентилятора системи клімат-контролю, сенсорний монітор з високою роздільною здатністю і радіоприймач були передбачені для створення максимально зручних умов для операторів. Для початківців, які ще не надто добре орієнтуються у налаштуваннях, керівництво по експлуатації завжди на екрані сенсорного монітора.
  • Для зручності операторів передбачений захист молоту від перевантажень. Через 15 секунд безперервної роботи функція автоматичної зупинки молота відправляє попередження, а через 30 секунд – автоматично зупиняє молот. Все це дозволяє запобігти зносу навісного обладнання та екскаватора.
  • Пристрій моніторингу навісного обладнання PL161 Cat – Bluetooth пристрій, що дозволяє швидко і легко знаходити навісне обладнання та інші інструменти. Додаток Cat, встановлений на телефоні, виявить пристрій автоматично.
Комфортна робота
  • Кабіна “Комфорт” обладнана широким сидінням з можливістю регулювання відповідно до параметрів оператора. Стандартна автоматична система клімат-контролю підтримує комфортну температуру протягом всієї зміни. Покращені пружні опори знижують рівень вібрації у кабіні до 50% в порівнянні з попередніми моделями екскаваторів.
  • Для речей та інструментів у кабіні тепер є достатньо місця для зберігання – за сидінням, під ним, над головою і у панелях керування. Відсік для документації, тримач для пляшки і гачок для одягу входять в комплект.
Ознайомтесь з екскаваторами
Cat® 320 та 320GC
Ескаватори Cat
 
до всіх статей

інші Статті

Гусеничний бульдозер SEM 816D LGP
дізнатись більше

ПОРАДИ З ПІДБОРУ ФРЕЗ ДЛЯ НАВАНТУЖУВАЧІВ З БОРТОВИМ ПОВОРОТОМ.
дізнатись більше

Гусеничний екскаватор Caterpillar 320 GX.
дізнатись більше

НОВІ МОДЕЛІ ГУСЕНИЧНИХ НАВАНТАЖУВАЧІВ CATERPILLAR
дізнатись більше
перейти до всіх статей